Trening På Sørlansbadet Lørdag

Team Sørlandsbadet gjennomførte en ny tre timers økt denne Lørdagen, med 3 forfall grunnet vær, vind og snø, ble det hele 27 stk som stod opp tidlig for å måke seg selv ut av huset for å stille på trening klokken 7. IMPONERT:)). Var vel kun Kaptein Sakariassen som slet litt med snøen:))

 

Første time bestod av lett sykling til youtube klipp av Thor Hushovd, Ironman og fisken Michael Phelps som svømmer fortere enn vi løper.

 

ThorHushovd2010.jpg

 

Klokken 8 startet vi med intervallkjør i to timer til varierende musikk med alt fra Manowar til Timbuktu.
Det som stod på programmet var pyramide med 3-4-5-6-7-7-6-5-4-3 med 90 sekunders pauser. Fokuset lå på mye styrke og bakker hvor vi store deler av tiden stod oppe.

Dette ble etterfulgt av et 18 minutters drag hvor vi syklet litt roligere for å prøve å vaske ut litt syre av beina. Vil kalle det en kvalitets økt med litt mengde, kvalitet og styrke i.

IMG_1356.JPG

Stor innsats av hele gruppa, svetten spruter mens de aller fleste har mer enn nok med seg selv under intervallene, noe som er et kvalitets tegn. Vi ser frem til mange flere økter sammen med dere alle:)))

Under slike økter blir det svettet mye og da må dette erstattes med væske og næring. Bildet under illustrer litt av det som blir spist og drukket under en 3 timers sykkeltime.

Dette er bare Leif Magnar B sitt:)))

IMG_1360.JPG