Hei

Vi våknet noe ufrivillig klokken 06.00 grunnet en Åsdøl som hadde glemt å stille klokken sin tilbake. Vi andre var fort med å snu oss rundt igjen for en time søvn til.

Vi var tilbake på beina igjen klokken 07.30 og klare for dagens første økt som bestod av 1 times lett løpetur. Playitas har skrytt på sine hjemmesider av fine løyper som er godt merket. Vi kan nok ikke si oss helt enig i det siste. De har merket på småsteiner rundt forbi med diverse farger.

Iphone bilder 233.JPG

Vel hjemme etter noen navigerings problemer stod frokost og uthenting av syker for tur. Maten ble slukt og vi fikk hentet ut hver vår Giant TCR Comp. En fin sykkel som egner seg godt for vårt bruk denne uken.

imagesCA754AN9.jpg

Sykkelturen var planlagt, og vi var klare for en 3 timers tur i fjellandsskapet på øya. Var ikke de helt store fjellene men store og lange nok til at vi fikk kjørt oss godt ut. Vår første sykkeltur ble slik som vi hadde fryktet med mange "løse kanoner på dekk". Det vil si full kjør i bakkene med mange små rykk.

Konkurransen var stor og Åsdølen presset oss hardt, men måtte til slutt gi tapt. Jås var noe lurer og sparte seg til han kunne gi alt i en bakke. Jeg var som vanlig med på de fleste rykk og gikk surere og surere i lårene. Stig imponerte stort i dag med høy innsats til tross for han lå under terskel.

Turen ble på totalt 3 timer og 1100 høydemeter. Veien, trafikken og utsikten var fantastisk.
Iphone bilder 249.JPG

 

Hjemme igjen ble det bading og litt sol på terassen.

 

Klokken 16.30 var det på med badetøyet. Vi skulle her få oss en ny erfaring, hjemme på Sørlandsbadet har vi 25 meters basseng her var det 50 meter. Noe som ble litt langt for noen og enhver så vi plasserte oss i banen nærmest kanten slik at vi var sikret å komme oss helskinnet over det lange bassenget.

Vi fikk svømt 1 time og et par tusen meter så vi var strålende fornøyde.

Planene var nå en liten halvtimes tur på beina i igjen, men noen(jås) var slitne og satte en effektiv stopper for dette:)).

Det ble i stedet matshopping og en lang middag før vi nå sitter her i godstolen på Playitas og planlegger morgendagens økter.

Vi er fremdeles strålende fornøyde og ser frem til flere av disse solfylte dagene.

Iphone bilder 257.JPG

 

Hilsen oss på Playitas