Hei

 

Da var en ny trening unnagjort for Team Sørlandsbadet 2013. 31 stk pluss instruktør fikk vi presset inn i salen.

Startet med valgfri time fra kl 07.00-08.00, her var oppslutningen stor og vi tråkket oss gjennom denne timen med sykkel og musikk klipp fra Youtube.

Stemningen stod i taket da tonene fra "The Boss" dundret gjennom salen. Mariann Bergsaker som igjen viste stor innsats i tre fulle timer, sang med og drømte seg bort til en av hans legendariske konserter:))!!!

link:
http://www.youtube.com/watch?v=TiCxqhu9cio

 

Andre minneverdige klipp kan også nevnes:
http://www.youtube.com/watch?v=MTn1v5TGK_w

Noen ble i en liten stund i tvil om mine hensikter for å vise dette klippet.

 

Vår alles kjære Børge Sundnes entret timen kl 08.00, dette var Børges aller første time sammen med oss, og den ble minneverdig for de fleste vil jeg tro. Børge var en blanding av en syngende nattklubb danser og spurter. Han rykket og pratet om hverandre og de var ikke mange sekundene i løpet av timen vi ikke hørte han mase om en eller annen konkurranse. Vi har et uttrykk for slike som han "Løs kanon på dekk"

Takker Børge for den enorme entusiasmen og vi gleder oss til våren da han igjen drar i gang sykkelturene ute.  Vi håper å se deg flere ganger i løpet av vinteren på våre inne treninger først.

Dette klippet beskriver Børge:
http://www.facebook.com/media/set/?set=vb.172512039449821&type=2

 

 

Team Sørlandsbadet er i ferd med å legge bak seg en veldig god treningsvinter og vil stå godt rustet om 119 dager når startsignalet går for Colorlinetour, Krs-Hovden.

I dag økte vi dosene enda en gang og la på et 16 minutters terskeldrag før vi startet på 4*4 min * 4 med 30 sekund mellom 4 minutter og 90 sekunds pause etter hvert fjerde drag.

Dette ble en svært hard økt der vi vekslet mye mellom å stå oppe og sittende styrketråkk.

Lørdags timene begynner å bli veldig populære blandt Team Sørlandsbadet sine deltakere og andre medlemmer av Sørlandsbadet.

Vil igjen presisere den ordningen vi har for påmelding til disse timene.
For deltakere på vårt prosjekt starter påmelding Mandager og varer frem til Torsdags kveld for øvrige medlemmer starter påmeldingen Fredag morgen ved åpning av Sørlandsbadet.

Er en litt på hugget så vil det stort sett alltid være ledig for 5-7 stykker Fredags morgen. Team Sørlandsbadet har i snitt 22-23 deltaker på disse timene.

 

Vil også gi en skryt til vår daglig leder Atle Homme som tar turen fra Mandal på Lørdager for å trene med oss. I tillegg til dette legger han til rette for oss ivrige mosjonister slik at vi får trent 3-4 timer før resten av våre respektive familiemedlemmer har "våknet":))

Atle fikk i tillegg til sykkel i dag en time på mølla hvor han gjennomførte 7*4 min. Lurer på om det er Four Hills som motiverer han.

4hills5.jpg

 Team Sørlandsbadet vil ta en liten ferie frem til Lørdag om 14 dager. Lørdag 2/2-13 vil Sørlandsbadet feire sin egen bursdag med aktiviter hele helgen. Der vil bli to oppsatte sykkeltimer Lørdags morgen, en fra Kl 09.00-10.00 og en fra Kl 10.00-11.00.

Frem til neste økt ønsker jeg alle lykke til med treningen i ukene som kommer, jeg og et par andre medlemmer av Team Sørlandsbadet tar turen til sørliger kanter for å teste ut nivået på Spanjolene i mellom tiden:))!!

 

Espen