Hei. Da er tre forfrosne Lyngdøler og en stram Åsdøl ankommet sportsanlegget Playitas på Fuerteventura. Vinterens treningsleir var endelig i gang for Jan Åge, Espen, Stig og Rolf.

Heldige er vi som får lov til å oppleve dette. Mye skal klaffe for flere enn oss selv for å få kabalen til å gå opp hjemme og vi får anledningen til å reise en uke til varmere strøk for å trene og kose oss i varmen.

Playitas er et kjent opplevelsessenter for alle aktiviteter og sporter man kan ønske seg. Våre ønsker var primært å kunne løpe og sykle i varmen. I tillegg kunne få noen timer i svømmebassenget.

Ved innsjekkingen fikk vi vite at hvis vi ønsket det så kunne vi heller bo i en villa i stedet for to hotellrom. Ingenting var bedre enn det så uka skal tilbringes i villa som vist på bildet. Kloss intill golfbanen og 200 meter til promenaden, sportsenteret, svømmebassenget m.m.

villa2.jpg

Etter innsjekking tok vi en times løpetur for å skaffe litt oversikt over området. Stedet så lovende ut og vi må innrømme at det var deilig å måttte ta av t shorta helt i starten på løpeturen sent en tirsdag kveld (22gr), fordi det var for varmt. Snø, is og frost var glemt.

I morgen er planen å løpe en tur før frokost og deretter en lengre sykkeltur 3-4 timer før dagen avsluttes med noe svøm og deretter løp. Referat fra dette vil komme i morgen kveld med bilder.  Vi snakkes i morgen.

imagesCA465TMR.jpg

 slik håper vi turen vil bli i morgen:)

hilsen oss på Playitas