Hei

 

Da nærmer turen seg mot slutten for oss 4 gutter. Velger å kalle oss gutter ettersom dette har vært en ferie/uke som vi har fått lov til å ha full fokus på oss selv og våre interesser.

Vi har nå hatt to dager som har vært litt variable i forhold til program. Treningen har satt sine spor i våre kropper, vi har vært slitne innimellom øktene noe som har gjort at vi har justert øktene noe i intensitet og lengde.

 

Været har fremdeles vært ganske upåklagelig, forutenom om en litt sterk vind som har preget sykkelturene. i Vinden har det vært godt å ha med seg en fra dalen som er vandt med med dårlig vær og vind. Rolf har lagt seg i front av toget og dratt oss over slettene. Jeg(Espen) er vel den eneste han ikke slipper inn på hjulet sitt.

Vi har hatt en fast rute på 8,5 mil som vi har vært innom hver dag. Den inneholder en del stingninger, og for de av dere som kjenner oss, så er jo dette noe vi trives godt med.

IMG_0244.JPG

Vi har våre høydepunkter på turene våre. Ett av de var i går når Stig rykket til med sine sure lår i den første stigningen, en Sveitser som lå på våre hjul tok opp kampen med gutten fra Rosfjord. For oss andre var dette topp underholding. Det gikk som det måtte, Stig stivnet og Sveitseren syklet rolig forbi:))!

Jeg hadde også et av mine høydepunkter for noen dager sine når en Rabobank rytter kom i stor fart forbi oss opp en stigning, jeg slang meg inn på hjulet og pulsen steg fort opp i mot maks, men pågangsmotet var stort og jeg bestemte meg for å ikke å gi meg. Fordi om jeg visste at bakken var ca 5-6 km lang. Tunga hang mer og mer ut, men plutselig stoppet han og snudde. Han syklet visst intervaller sier Jan Åge, mens jeg tenkte for meg selv: Han klarte ikke mer:))!!hehe

Får nevne et lite høydepunkt for Jås også. Det kom på en slette der han slang seg på en som kom forbi oss på en Temposykkel. Jås knivet om teten sammen med han i en fart som viste oppimot 65 km/t på slettene. Jås sier at ingen av de vant, diplomatisk som han er.

En uke på Villa playitas paradise farmen II byr også på noen mentale utfordringer. Dagene blir harde og kroppen slites etterhvert. Diskosjonene kommer lettere og det er etterhvert behov for mer individuell og variert trening. Slik er det bare.

De sunne matvanene på buffet vår blir erstattet med vafler og pannekaker med egg og bacon til frokost, cola som erstatter for vann og snicers spises i stedet for bananer. Vingummi blir det som anbefalt 5 om dagen av (dvs pakker)

Løpeturen våre har også inneholdt en del, alt fra klaging, sutring og krangling om løype og opplegg. Meg og Jås hadde vår vanlige  ekteskapelig krangel på Lørdag når vi kranglet om opplegg, Espen ville løpe intervaller mens Jås ville løpe langt for å forbrenne mer fett. Det endte opp med at vi kranglet som busta føk  og løp  i 1 time 20 min uten å snakke til hverandre. , Det endte det opp med at begge var kjempefornøyde når vi kom hjem. Vi er ikke så vanskelige:)!!Espen var som en sur guttunge til omtrent 45,7 min da endorfinene slo til for fullt og han ble en glad sprellende gutt igjen. Slik liker vi han best,,,

IMG_0247.JPG

 (bilde fra en av våre løpeturer))

Når det kommer til svømmingen så kan vi vel ikke si at vi har hatt så mange høydepunkter. Vi kan vel for det meste si at vi har badet, armene og beina har bare hengt etter oss etter harde sykkel og løpeturer:)!! Pluss at bassenget er veldig langt.

IMG_0257.JPG

(klamrer oss fast i kanten:))

Har vært en topp uke der vi har kost oss med trening, god mat og godt selskap, må nevne denne karen fra Åseral vi har med oss.(Rolf Aasland) En topp kar uten "ro i rompa". han stresser rundt og tar aldri pause pluss han sykler bare fortere og fortere for hver dag som går, vi lurer litt på hva han har i den toalett vesken sin. Han er under sterk mistanke.

IMG_0251.JPG

(tilslutt ble vi så lei av farten til Rolf at vi heiv ut noen tegnstifter:)))

Vi har vært 4 "rare" gutter på tur som har lagt seg tidlig og trent mye. Kan absolutt anbefales fra "loners" som oss. Stig var sikkert ikke enig på Fredag når han påpekte til oss at der var noe rart i beina. Vi trodde han hadde gjort på seg... Var vel ikke rarere enn at han var stokk stiv, noe gåstilen hans bekreftet for oss andre!!!Stig hadde fått nok..

Treningsmessig har vi hatt et bra utbytte denne uken med over 30 timer trening, så får vi håpe dette er et bra grunnlag å ta med seg inn mot våren 2013.

 

Vi gleder oss nå til å komme hjem og trene videre inne på Sørlandsbadet:)!!

 

Mvh

Oss fire "gutter" på Playitas