Hei

Vi våknet i dag til nok en nydelig dag med strålende sol og 23 grader:)!! Humøret og motivasjonen var på topp selv om gårsdagen ble noe tøff. Beina var nok ikke helt slik som de pleier å være når vi våknet i morges.

Dagen i går bød på rolig løpetur, så over til en hard sykkeletappe hvor det nok engang var full kjør i bakkene. Hjem for hvile litt før en times svømming ventet på oss.

Det hele ble avsluttet med løpeøkt hvor 4 * 8 min intervaller stod på programmet. TUNGT!!!

Dette ble en dag som kan beskrives best med et par ord som Mariann B har lært meg: Det var full fyr i låra hele dagen:)))!!

IMG_1539.JPG

 (her står gutta og diskuterer hvem som kom på 2 plass opp bakken:))))

Vi avslutter dagene med en nydelig buffet som inneholder det meste en mann som er på treningsleir kan ønske seg, alt fra salat, pasta og kjøtt.
For de som ønsker seg en tur til Palyitas så kan vi absolutt anbefale maten.

IMG_1568.JPG

 (Klarer å smile selv om kreftene er brukt opp)

I tillegg til maten vi får servert ved hotellet så går det mye i Cola, vingummi og sjokolade. Dette er uvurderlig i mine øyner når en er på treningsleir, spesielt Cola som vi har med oss på hver sykkeltur eller stopper innom for å kjøpe. Vi tre Lyngdøler prøver å spise mye men vi når ikke denne åsdølen til anklene. Imponerende hvor mye denne Åsdølen klarer å putte i den lille kroppen sin:))

I dag har vi svømt 45 min etterfulgt av 3,5 timers sykkeltur som skulle være rolig men som ble noe hard grunnet mye bakker og en del motvind.  Alt i alt ble det en  fin tur langs kysten av Fuerteventura, med litt innelandsfjell så ble totalt 1200 høydemeter og 90 km.

IMG_1558.JPG

(50 meters basseng er langt:())

Noen og enhver begynner å kjenne det ganske godt i både bein og armer etter mye trening så hva som blir neste økt i dag gjenstår å se, noen er litt usikre på om det blir soling eller løping.

Et ordtak som kan motivere nå:

when the going gets tough the tough gets going!!!

Hilsen oss på Playitas