Gå kajakksesongen sikkert i møte! Siste helgen i april stiller Sørlandsbadet bassenget til disposisjon for sikrere padling. Drømmer du om å komme deg ut i vår vakre skjærgård med kajakk i sommer, eller er du en av dem som har kajakk liggende å samle støv. BLI MED PÅ KURS DA VEL.

Solnedgang Åvik

Sørlandsbadet kajakk

GRUNNKURS HAVKAJAKK

Lørdag 27. april og søndag 28. april. Pris 1790,-

Grunnkurset er våttkortstigens hjørnesten og videre kurs bygger på dette kurset.

Kan du forflytte deg sideveis eller redde deg selv hvis du skulle være uheldig? Hva gjør du hvis en padlekamerat går rundt? Alt dette er ting som står på planen for grunnkurs. Dette er med andre ord et kurs som passer for den som aldri har padlet før og vil lære seg det grunnleggende og for de som ønsker å få flere tips til å bli en tryggere padler med mer verktøy for å få mer glede ut av sine padleturer.

 

SIKKERHETSKURS

Søndag 28. april. Pris 490,-

Søndag kl. 18-21 Bassengtrening. Dette kurset tar kun for seg egenredning og kameratredning. Kurset passer best for de som allerede har våttkort og vil friske opp kunnskapene om sikkerhet før padlesesongen.

 

FELLES FOR BEGGE KURSENE

Deltager selv holder kajakk, utstyr og bekledning, men kursholder vil være behjelpelig med å formidle kontakt slik at man kan leie kajakk og utstyr.

All bading foregår forhåpentligvis i bassenget.

For påmelding og spørsmål ta kontakt med kursholder Ian M. Thorsen

Tlf. 45464404

Mail ian@sorlandsbadet.no

Oksen

TØR DU VÆRE MED DENNE FYREN PÅ KURS?

I SÅ FALL ER DU HJERTELIG VELKOMMEN