Vi er klar for den femte turen fra Hausvik Maritim. Det er Christopher Gundersen som er turleder og han legger opp til spennende turer der det sosiale skal bli godt ivaretatt. Arnfinn Opsahl blir med igjen og forteller.

Mandag 25. nov er det tur fra Hausvik Maritime, ned til sjøen og rundt fortet. Mulig at kaffepausen blir i Peisestua etter turen. Oppmøte med Hausvik Maritime senest kl 17:00. Christopher er turleder, mens Arnfinn Opsahl stiller på ny opp og forteller lokale historier. Det setter vi stor pris på.

Onsdag 27. nov er det tur til Spinneråsen. Oppmøte med Sørlandsbadet senest kl 1700.

 

 1398535_568426219896282_247366533_o

Her besøkte vi Vaktelhønene til Anne Opsahl og med lokalhistorier fra Arnfinn Opsahl

Har din bedrift interesse til å delta, send en mail eller møt opp - men la budskapet bli spredd.

Møt opp eller send mail til atle@sorlandsbadet.no eller gundersenchr@yahoo.com