Hei alle sammen.

 

Vi på Sørlandsbadet har nå (igjen) utarbeidet en nytt sykkelprosjekt som vi håper og tror mange kan ha interesse av å være med på. Vi ønsker å fortsette arbeidet med Team Sørlandsbadet og viderutvikle Krs-Hovden prosjektet, i 2014 ønsker vi å legge til rette for et 8 timers lag, som sammen skal utvikle seg og sykle til Hovden som et lag i 2014.

 

Vi i Team Sørlandsbadet har noen felles verdier som alltid vil stå sterkt i prosjektene vi setter i gang.

- Trening

- Fellesskap

- Troa

 

Trening betyr at vi kommer til å legge til rette for en økt aktivitet og vi kommer til å ivareta deg som deltaker gjennom å tilby deg eksklusive muligheter til trening og oppfølging, du vil også kunne tilegne deg mye kunnskap om trening og sykkel.

Fellesskap, vi ønsker å sveise sammen laget slik at det blir sterkt i sammen og at man ivaretar hverandre på best mulig måte slik at hver og en sin ressurs blir betydningsfullt for laget. Du vil også av oss bli ivaretatt på best mulig måte utifra dine behov og kvaliteter.

Troa, du må ha lyst og tro på det du skal være med på, så skal vi hjelpe deg med inspirasjonen og motivasjonen.

 

Vi vil også i år prøve å utvikle prosjektet gjennom mer oppfølging og økte muligheter slik at du som ønsker å utvikle deg og bli en bedre sykelist skal få gode muligheter til dette gjennom å være med på Team Sørlandsbadet.

 

Det vi kan tilby deg er minimum 10 langspinn i løpet av vinteren, ytterligere minimum 6 langturer ute med fokus på teknikk og rulletrening. Videre har vi valgt å legge på en kostpris for å være med på prosjektet som vil gi deg disse ekslklusive mulighetene og disse timene vil ikke være en del av Sørlandsbadet sin timeplan. Du vil i tillegg til dette få et styrkeprogram og treningsprogram som du kan benytte deg av vinteren 2014. For at du skal kunne kvalitetsikre treningen din legger vi også inn en puls og laktatprofil test som du vil kunne bruke som et styringsverktøy i treningen din. Alt dette vil du få tilgang til for kr 690,-

Drakter for 2014 blir de samme som 2013 og rittavgiften vil du måtte dekke selv.

Andre kostnader vil være transport som er avhengig av en liten egandel og sponsorer.

Vi håper også å få til en liten sykkelsamling til våren, mer om dette kommer vi tilbake til.

 CLST 2013 505.JPG

(sammen skapes det minner:))

 

Førstkommende Lørdag 16/11 blir første samling for de som ønsker å ha en trening i tillegg til å høre mer om våres planer for 2014. Treningen begynner kl 08.00 på Sørlandsbadet og varer i 1,5 time og vi tar deretter et infomøte der vi forteller litt om hvordan vi planlegger det neste halveåret. Du vil ikke være bindene til å delta på Krs - Hovden 2014 for å være med på denne samlingen, synes du dette er noe du kunne tenkt deg å høre mer om så synes vi du skal komme:))

Vel Møtt:)!!

Påmeldingen til Lørdagens trening gjøres enten per mail eller sms til Espen Hægeland

espen@sorlandsbadet.no   /   951 31 704