Vi på Sørlandsbadet ønsker å starte et nytt prosjekt hvor vi ønsker å motivere og inspirere oss selv og dere kunder til å bli med på et prosjekt sammen med oss, som vil ha en varighet på 100 dager og som vil inneholde 100 økter.

Dette høres kansje vel ambisiøst for alle og enhver, men vi er sikre på at dette et veldig oppnåelig for mange og vi vil legge til rette for at dette er for alle, med det menes at vi ønsker legge inn forutsetninger slik at det vil være mulig å gjennomføre 100 dager med 100 økter for dere alle.

Vil sette en forutsetning at hver økt er på minmum 20 min og at det er lov å ta seg en fridag men noe som igjen gjør at det vil være noen dager med 2 økter.

Vi vil gi dere en oppfølging som sørger for at dere vil få kunnskap, inspirasjon og motivasjon til å klare dette. Dette kan være starten for deg som ønsker å komme i gang med trening og se hva du kan klare eller det kan være for deg som ønkser nye utfordringer og ønkser å trene variert pluss en del timer.

Dette kan tilpasses alle målgrupper og vi ønsker en variert gruppe som kan tilføre hverandre energi og motivasjon. Du vil få en PT time, hvor vi legger til rette for at du skal kunne nå dine mål og hvordan du skal trene. Dette vil gi deg den nødvendige individuelle oppfølgingen som du trenger for å komme i gang med prosjektet.

Er du usikker og trenger å vite noe mer før du kaster deg ut i denne utfordringen ta kontakt slik at vi kan hjelpe deg til å finne den rette motivasjonen.

Kontakt: 951 31 704 / espen@sorlandsbadet.no