1. mai blir en merkedag for oss. Da arrangerer vi Sørlandsbadet Løpet for første gang. Vi jobber med å lage et familiearrangement der hele familien kan være i aktivitet

Vi kommer til å ha flere distanser fra de minste der 3-åringer og oppover kan delta. For disse minste blir distansen ikke lang 300 - 400 m, og den vil bli på promenaden mellom Rosfjord og Sørlandsbadet. I klassen over blir det en rundløype med Rosfjordstranden.

For de litt eldre, 13 år og oppover så tilrettelegger vi to løyper, en 5 og en 10 km. Selve løypetrassen er ikke lagt enda, men start og mål vil bli på Sørlandsbadet. 5 og 10 km vil bli med tidtaking men vi vil også ha et mosjonsløp/ marsj på 5 km der vi ikke tar tiden.

På selve dagen så skal vi tilrettelegge for et familiearrangement der både små og store kan være aktive i våre løyper og på badet.

Vi jobber med løypetrasse, aktiviter og hele arrangementet og mer detaljer vil vi komme med fortløpende utover vinteren.

I oppkjøringen til Sørlandsbadet Løpet så vil Sørlandsbadet Trening tilrettelegge et løpsprosjekt som starter når vinterferien er over og de resterende 2 månedene frem til løpet. Løpeprosjektet har et nivå som er tilrettelagt til de som vil begynne å løpe og trene samt de som ønsker å trene sammen med andre frem til Sørlandsbadet Løpet.

Vi tror tidspunktet er ideelt da vi lager et utendørs treningsopplegg etter vinterferien, så kommer Sørlandsbadet Løpet 1. mai. Håpet er å inspirert mange til å fortsette å løpe og trene, for en måned senere kommer Farsund Maraton.

Lyngdal I.L. sin friidrettsavdeling er samarbeidsparter til løpet

Mer fakta og innhold på løpeprosjektet kommer vi tilbake til.