Hundredagersprosjektet

100/100, vi vil nå i gang med vårt 100 dagers prosjektet hvor vi skal trene 100 økter på 100 dager. Dette er et mål som kan passe mange av dere som ønsker litt forpliktelse til å trene og holde seg i daglig aktivitet. Dette målet favner bredt, fra de som har trent mye til de som ikke har så mye erfaring med trening.  Vi tilrettelegger for de ulike nivåene og gir alle en mulighet til å øke den daglige treningen og aktiviteten.

 

Første samling er førstkommende Mandag 26/1 på Sørlandsbadet Kl 19.30, Her har vi et infomøte og en trening på ca 30 min i etterkant.

Er en forhindret fra å komme på møte men ønsker å å være med på dette, så tar du kontakt med oss på Sørlandsbadet.

Vi vil dette året legge opp til en felles trening hver 10 ende dag. Disse treningene er valgfrie, men vi håper disse treningene skal være med å motivere hverandre til å jobbe sammen slik at vi inspirere hverandre.

 

En har mulighet til å ta fri en dag, men det krever at du tar 2 økter en annen dag. Mer info om hva vi definerer som en økt vil vi informere om på info møte, alt skal være overkommelig.

Du kan lese mer om Mandagens arrangement her.

https://www.facebook.com/events/1585591125006468/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

 

Vi stiller ikke noe krav til at alle økter må utføres hos oss på Sørlandsbadet, her er valgmuligheten store, en kan trene ute, inne, fotball osv. Vi ønsker kun at våre deltakere skal ha en forpliktelse til oss enten gjennom å ha et årskort eller klippekort. Prisen for å være med på dette prosjektet koster 10 kr pr dag som blir 1000 Kr.

 

Påmelding gjøres enten på Info møte eller ved å ta kontakt.

 

Espen: 951 31 704 /  espen@sorlandsbadet.no