TEAM Sørlandsbadet Sykkel ønsker å fortsette satsingen på sykkel med to team til Color Line Setesdal Tour 2016. Målet er ett 5:59 og et breddeteam som bruker litt lengre tid. Vi ønsker spesielt nye syklister velkomne inn til vårt gode sykkelmiljø

Tirsdag 8. desember blir det informasjonsmøte etter spinningstimen. Da presenterer vi opplegget fremover og ikke minst at det er mulighet til å stille spørsmål.

 

CLST 2013 219.JPG

 

Vi starter ikke offisielt opp før etter nyttår, men det betyr ikke at det ikke er mulig å trene. Vi kjører endel åpne timer i helgene fremover der spesielt nye syklister kan møte oss og trene sammen. Vi har et bra miljø der inkludering og det å ha troa på prosjektet er meget viktig for oss. Følger du tildelt opplegg så kan vi nesten garantere at du blir med oss over målstreken. Vi gir deg trening og vi tenker på all logistikken for deg. Du tenker på å trene og sykle!

Allerede imorgen lørdag 21. nov er det to timers spinning som ledes av Renate, en av våre faste instruktører. Videre følger vi opp med lørdag 28. nov med ny time. 

Vi har satt eget ressursteam som vil stå for de fleste timene, både innendørs og etterhvert utendørs. Børge, Espen, Anne-Mette, Trond og Stanley er med i ressursteamet

CLST 2013 062.JPG

 

Vi har nå syklet til Hovden i flere år og skaffet oss en god erfaring og kompetanse. Vi vet hva som skal til av tilrettelegging og trening. I år syklet vi på 6:16 med det beste laget som hadde estimat på 6:15. Vi har enda ikke spikret det 100 % men vi tar høyde for at vi har med oss så mange sterke ressurser og gir et så godt treningsgrunnlag at vi antakelig setter 5:59 som en målsetting. Å sykle på under 6 timer gir seg ikke selv og krever disiplin og god trening. Men vi har troa!

 

hovden2012_3.JPG

 

I år hadde vi ett 8 timers lag og målsettingen til neste år er å gi muligheten til lag som vi satser på en tid mellom 7:30 og 8 timer. Til dette laget håper vi spesielt at vi får med oss mange nye syklister. Er du med og følger opplegget så får du oppfølging og støtte. Mange nye syklister og debutanter har noen sommerfugler i magen før og under syklingen. Men vi er med å støtter og motiverer.

I de siste år har mange vært med oss og i år hadde vi nærmere 50 syklister som var med på våres team.  

Har du interesse eller spørsmål kan Børge eller Espen kontaktes.

Borge@sorlandsbadet.no

48245836

espen@sorlandsbadet.no

95131704

Velkommen til TEAM SØRLANDSBADET.